GRAFOLÓGIA

Írásunk segítségével gondolatainkat és érzéseinket közöljük a külvilág felé.
Kézírásunk felfedi a lelkünkben, pszichénkben lejátszódó folyamatokat.
A papír a világ, az írás pedig mi magunk vagyunk.

Teljes személyiségkép készítése:

Abban nyújtok segítséget, hogy könnyebben megtalálja a helyes irányt életében. Az elemzés elvégzéséhez segítségül hívom az enneagram rendszerét is. Ismerje meg egyéniségét, személyiségében rejlő lehetőségeit!

A vizsgálat eredményeként 6-8 oldalas elemzést fog kapni, amelyben az alábbi területeket vizsgálom:

  • Szellemi képességek
  • Munkavégzés
  • Motiváció, terhelhetőség
  • Társas kapcsolatok
  • Érzelmi élet
  • Énkép

Karrierépítési tanácsadás:

Megkeressük és kiemeljük azokat a meglévő pozitív jellemvonásokat, amelyek kiaknázásával és tudatos fejlesztésével, a céljával megegyező karriert építhet fel. Feltárjuk azokat a negatív személyiségjegyeket is, melyek akadályozzák az önérvényesítést. 8-10 oldalas elemzést foglal magában.

Referencialevél álláspályázathoz:

Ez a dokumentum egy egyoldalas, lényegre törő kézíráselemzés, mely elsősorban a munkavégzéssel kapcsolatos személyiségterületre koncentrál. Álláskereséskor ajánlólevélként használható.

Párkapcsolati elemzés:

Az elemzés során feltárom a párok személyiségét, akik nemcsak saját magukat ismerik meg, hanem párjuk tulajdonságait is. A személyiségvonások feltárásával kimutatható, mely területeken egyeznek, illetve különböznek a jellemvonásaik. Azoknak szeretnék segíteni, akik úgy érzik, hogy valami gond van a kapcsolatukkal. Készek szembesülni önmagukkal, a problémáikkal, az okokkal, és hajlandók tenni egy harmonikus kapcsolat kialakításáért. 20-22 oldalas elemzést foglal magában.

Pályaorientációs tanácsadás:

Ez abban nyújt segítséget, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő foglalkozást, tevékenységet. Ennek segítségével már könnyebb lesz döntést hoznia arról, hogy mely terület felel meg leginkább céljainak. 5-7 oldalas elemzést foglal magában.